top of page

TOR NAISET TIUKOISSA PELEISSÄ

Tor Naiset pelasi kaksi pienten marginaalien 4-divisioonan ylemmän jatkosarjan matsia tänään Ruskeasuolla Helsingissä.

Ensimmäisessä vastassa Virkkalan Tarmo. Loviisa aloitti pelin hyvin ja vei avauserän ansaitusti maalein 2-1. Maalintekijöinä Sofia Kelloniitty (syöttö Elina Iivari) sekä Niina Raitanen (Siru Jakobsson). Toiseen ViTa paransi ja tasoitti ylivoimalla lukemiksi 2-2. Tässä tilanteessa kolmanteen erään.

Kolmannessa Torin Sofia Kelloniitty iski Torin 3-2 johtoon Mira Hilpisen syötöstä, mutta ViTa vastasi ottelun viime minuuteilla, kun se jälleen hyödynsi ylivoimansa ja teki loppulukemiksi 3-3.

Toisessa ottelussa vastassa EräViikingit. Ottelun puoleen väliin mennessä oli ErVi siirtynyt jo 0-2 johtoon. Tor haki kavennusta ja lopulta tuttu nimi teki lukemiksi 1-2, kun Sofia Kelloniitty kavensi yksilösuorituksella. Kolmatta erää Tor hallitsi mielin määrin, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa ja näin pisteet ErVille lukemin 1-2.

Oikeassa laidassa pelannut #6 Jannina Holmström oli pelin jälkeen mietteliäänä

- Enpä oikein tiedä mitä tästä päivästä sanoisi... ei ollut meidän päivä tänään, Jannina pohtii ja jatkaa.

- Ei tuntunut osuvan meidän vedot ja maski puuttui ainakin osittain.

Hän antaa tunnustusta myös vastustajalle

- Heillä oli taitavat maalivahdit, Jannina summaa.

Kahden turnauksen ja neljän ottelun jälkeen Tor on taulukossa kolmantena. Edellä ovat pisteen enemmän ottaneet Tiikerit ja EräViikingit. Seuraava turnaus on sekin Ruskeasuolla, kun 9.3. Tor kohtaa Tiikerit ja SBS Botnian.