top of page

TOR NIUKKAAN VOITTOON!

Torin miesten edustusjoukkue avasi kevätkautensa kotiluolassa ottelulla SB Vantaata vastaan.

Avauserän pari ensimmäistä minuuttia palloa piti SB Vantaa, mutta kolmen minuutin jälkeen tuli Tor, kun ajassa 3:25 Miko Vaarimo ampuu Eemeli Teppanan reboundin rystyllä sisään ja Loviisa johtoon 1-0. Pelikello näytti 6:12 ja Anssi Kallio löytää maalin edestä Niko Oravan, joka ampuu 2-0. Kun ajassa 9:27 Olli Taskinen tekee Juuso Suotulan syötöstä 3-0, ottaa SB Vantaa aikalisän. Se ei kuitenkaan juuri auta, sillä Tor osuu avauserässä vielä kerran, kun Martin Carlsson ampuu Conny Lindblomin syötöstä 4-0. Vahva ja tasapainoinen erä Torilta.

Toisen erän SB Vantaa aloittaa kipakasti ja iskee vain 15 sekunnin jälkeen avausosumansa. Miko Vaarimo (Anssi Kallio) kuitenkin kuittaa ja peli 5-1. Tor pääsee kokeilemaan ylivoimalla ja maali nähdäänkin, mutta sen tekee SB Vantaa alivoimalla ja taululla 5-2. Loviisa kuitenkin osuu vielä kahdesti ja päätöserään lukemissa 7-2. Maalintekijöinä Jimmy Sved (Andy Hietala) ja Mikael Fredriksson (Jimmy Sved)

Tor paras pelaaja #10 Miko Vaarimo 2+0

Kolmannessa SB Vantaa ei ollut antautunut. Vieraat nousivat maali maalilta eikä Torin aikalisäkään auttanut, vaan lopulta SB Vantaa voittaa kolmannen erän 0-5 ja vie pelin jatkoajalle. Viiden minuutin jatkoajan viimeisellä minuutilla Niklas Niiranen syöttää pakkiparilleen Eemeli Teppanalla, joka sivaltaa kiukkuisen vedon Vantaan verkkoon ja voitto Torille.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Tottakai pettymys tuollaiselta etumatkalta päästää vastustaja tasoihin, pohtii Palonmäki ja jatkaa

- Hyvä oppi meille kaikille ja opiksi pitää ottaa.

Loviisan Torin miesten edustuksella on seuraavaksi kaksi vieraspeliä susilaumoja vastaan. Ensin kohdataan 26.1 kouvolalaiset ja sitten 3.2 vihtiläiset Sudet. Kotiluolassa edustus pelaa seuraavan kerran 11.2, jolloin vieraaksi saapuu Pelicans.