top of page

TOR P21 KAATAA NURMON

Tor P21 kohtasi Porvoon salibandyhallissa pelatussa 1-divisioonan pelissä Nurmon Jymyn. Avauserä eteni tasaisena, vaikka ote hienoisesti Torilla. Kumpikin joukkue pääsi kokeilemaan ylivoimallakin, mutta osumia ei nähty. Viimeisellä minuutilla Joel Berghem ampui ottelun avausmaalin Mikko Hatunpään syötöstä ja erätauolle Loviisan johtolukemissa 1-0.


Toisen erän alkuun Tor tulee hyvällä ilmeellä, kunnes kesken painostuksen NJ ampuu kaukolaukauksella pelin tasoihin 1-1. Ajassa 27:51 Anssi Kallio laukoo maalin ohi, pallo päädystä maalin toiselle kulmalle, josta Niko Orava nostaa nätisti Torin 2-1 johtoon.


Hetki tästä ja Loviisa karvaa vahvasti ja antaa kovaa painetta NJ:n kenttäpäädyssä. Työ tuottaa tulosta ja lopulta Kim Nissi syöttää ja Lassi Kronberg sivaltaa etuyläkulmaan ja peli 3-1. Pelikello näytti 36:23 kun Jaakko Liimatainen nousi oikeaa laitaa, leikkasi keskelle paraatipaikalle ja ampui NJ pelaajien keskeltä 4-1. Näissä numeroissa toiselle erätauolle.


Kolmannen erän alussa Eetu Karppinen heittää lentopalloleijan NJ:n kenttäpuoliskolle, missä Niko Orava ottaa pallon haltuun pehmein käsin, syöttää oikeaan laitaan Mikko Hatunpäälle, joka maalaa 5-1.


Tor on pelannut tasaisen varmasti läpi ottelun, mutta kun kolmatta takana vitonen, niin hetkeksi fokus katoaa ja NJ osuu kahdesti 14 sekunnin sisään ja peli 5-3. Perään NJ pääsee vielä ylivoimalle. Tor kuitenkin kestää ja lisäksi NJ protestoi itselleen kakkosen, mutta maaleja ei nähty. Tor pääsee toistamiseen ylivoimalle ja nyt Joel Berghem tekee maalin edestä Martin Carlssonin syötöstä 6-3.


Pelikello näyttää 53:24 kun pallo puksutti asemalta toiselle järjestyksessä Carlsson-Kallio-Orava ja pysäköi lopulta päätepysäkille Nurmon verkkoon ja peli 7-3. Vaan NJ ei katkennut vaan teki jälleen 2 maalia tällä kertaa 48 sekunnissa ja taululla 7-5. Loviisa kuitenkin piti johtonsa ja viimeisillä sekunneilla Leon Koivuneva kaunistelee Eemil Surakan syötöstä loppulukemat 8-5.


💛💙

TOR-NJ 8-5 (1-0)(3-1)(4-4)

Torjunnat 14-17

Niko Orava 2+1

Joel Berghem 2+0

Mikko Hatunpää 1+1

Anssi Kallio 0+2

Jaakko Liimatainen 1+0

Lassi Kronberg 1+0

Leon Koivuneva 1+0

Martin Carlsson 0+1

Kim Nissi 0+1

Eemil Surakka 0+1


Ottelun yhteenveto

P21 1-divisioona sarjataulukko

留言


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page