top of page

TOR P21 VOITTI TURUSSA

Tor P21 1.divisioonan ottelut jatkuivat länsi-rannikolla, missä vastaan tuli FBC Turku.

Avauserä oli tasainen, joskin Tor hieman niskan päällä. Avausmaali nähtiin ajassa 17:01 kun Eemil Surakka ampui Martin Carlssonin syötöstä 0-1.

Toisessa erässä Tor jatkaa tarkkaa peliä ja FBC:llä on vaikeuksia päästä kontrolloidusti keskikentän yli. Ajassa 26:33 Niko Orava löytää pakin tontilta maalin eteen nousseen Eetu Karppisen, joka napauttaa 0-2. Loviisa pääsee ylivoimalle. Pallo liikkuu nätisti ja lopulta Anssi Kallio syöttää toiseen laitaan Eemil Surakalle, joka ampuu 0-3.

FBC ei taivu vaan onnistuu minuutin sisään kahdesti ja nousee maalin päähän. Erän loppuun Tor ottaa kakkosen ja FBC pääsee ylivoimalle, mutta Loviisan maalin johto säilyy.

Kolmannessa erässä Tor joutuu jälleen alivoimalle. Pelaajat paiskivat hyvin töitä, blokkasivat vedot ja loput hoiti maalivahti Aaron Siljander. Rangaistuksen jälkeen pelin ote siirtyi kuitenkin vastustajalle.

FBC:n vahva vaihe kuitenkin katkesi, kun Tor pääsi ylivoimalle. Loviisa hyödynsi paikkansa, kun Eemeli Teppana kiskaisi kiukkuisen kudin verkkoon ja peli 2-4. Syöttöpinna Anssi Kalliolle.

Hetki ja Leon Koivunevan vaparista pallo Anssi Kalliolle, joka pitkän kantin päätteeksi sivalsi 2-5. Lopussa Niko Orava tekee Anssi Kallion syötöstä tyhjään maaliin 2-6. FBC tekee vielä yhden ja ottelu päättyy Torin voittoon 3-6.

Seuraavaksi Tor kohtaa 24.10 klo 15:30 sarjakärki M-Teamin Ruskeasuolla.

FBC Turku - TOR 3-6 (0-1)(2-2)(1-3)

Torjunnat 30-13