top of page

TOR P21 VOITTOON

Loviisan Tor ja PSS yhdistivät voimansa ja pelaavat P21 1.divisioonaa Loviisan Torin joukkueen sarjapaikalla. Avausottelussa Porvoon salibandyhallissa vastaan tuli GrIFK Kauniaisista. Tor-PSS joukkueella ei juuri yhteisiä treenejä alla ollut, joten ottelu


Tor aloitti ottelun hyvin ja loi muutaman maalipaikankin, mutta ei osumaa. Sen sijaan Grani käytti käytännössä ensimmäisen paikkansa, kun se teki vastaiskulla ajassa 8:49 lukemiksi 0-1. Heti seuraavassa vaihdossa Eetu Karppinen syötti keskelle Niko Oravalle, Niko takaisin laitaa pitkin nousseelle Eetulle, Eetu jatkoi maalin eteen Leon Koivunevalle, joka nosti Torin tasoihin 19 sekuntia Granin maalin jälkeen ja tulostaululla 1-1.


Kumpikin joukkue kilisytti kertaalleen maalikehikkoja, mutta ajassa 15:24 Torin kapteeni Anssi Kallio siirsi Torin johtoon Leon Koivunevan syötöstä. Seuranneen aloituksen voitti Waltteri Laaksonen, pallo Martin Carlssonille joka käytti asettaan ja sivalsi lukemiksi 3-1 vain 4 sekuntia edellisestä maalista. Avauserän lopulla Anssi Kallio upottaa kaukovedon Eetu Karppisen syötöstä ja erätauolle Torin 4-1 johdossa.

Toiseen erään Grani haki ryhtiä ja saikin rakennettua paikan, mutta maalissa Santeri Soini pelasti kuin ihmeen kaupalla. Eetu Karppinen oli 5-1 maalissakin arkkitehtina ja viimeistelyn hoiti Leon Koivuneva. Tämän jälkeen nähtiin Waltteri Laaksosen perinteinen tuplana, kun Waltteri syötön katkoon, tiukka spurtti, kuula sisään ja taululle 6-1. Seuraava maali samalla metodilla ja peli 7-1. Erän viimeisellä minuutilla Leon Koivunevan kova karvaus palkitaan ja mies täydentää hattutemppunsa ja lukemissa 8-1 päätöserään.


Kolmannessa erässä myös Anssi Kalliolle hattutemppu, kun ajassa 43:40 Eetu Karppinen tarjoilee ja Anssi ampuu 9-1. Grani kaventaa minuutissa kahdesti, mutta Kim Nissi tekee Mikko Hatunpään syötöstä 10-3. 15 sekuntia edellisestä ja nähdään kolmas Waltteri Laaksosen perinteinen, hattutemppu Waltterillekin ja taululla 11-3. Grani kaunistelee lopussa ja sarjapisteet Loviisan Torille lukemin 11-4.


Valmentaja Arto Mallenius:

- Lähtökohtiin nähden, että yhteisiä harjoituksia ei juuri ole ollut, niin tämä oli erinomainen onnistuminen, pohti pelin jälkeen Arto ”Nage” Mallenius ja jatkoi.

- Olimme yhtenäinen joukkue, joka pelasi varsin raikasta salibandya. Olen tyytyväinen päivän suoritukseen.


Koko joukkue onnistui ja jokainen pelaaja ansaitsee aplodit, mutta erityisesti nostamme esiin hattutempu-trion Leon Koivuneva, Anssi Kallio, ja Waltteri Laaksonen, peliä rytmittäneen arkkitehti Eetu Karppisen sekä vahvasti töitä tehneen ja erinomaisesti karvanneen vasta 16 vuotiaan Mikko Hatunpään.


Seuraavassa P21 1.divisioonan ottelussa Loviisan Tor kohtaa sunnuntaina 26.9 vieraskentällä Saipa Salibandyn Lappeenrannassa.


Tor-GrIFK 11-4 (4-1)(4-0)(3-3)Torjunnat 14/21

Waltteri Laaksonen 3+1

Leon Koivuneva 3+1

Eetu Karppinen 0+4

Anssi Kallio 3+0

Martin Carlsson 1+0

Kim Nissi 1+0

Luukas Hassinen 0+1

Mikko Hatunpää 0+1

Santeri Soini (mv) 14 torjuntaa


Kuvassa: Mikko Hatunpää (vas), Waltteri Laaksonen, Leon Koivuneva, Anssi Kallio


Comentarios


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page