top of page

P22 - HAWKS NURIN!

Tor P22 joukkue sai SM-sarjassa vieraakseen Hawksin Helsingistä Pisteitä kaivattiin kipeästi ja sarjakolmosta vastaan ne tulisivat olemaan tiukassa.


Tor tuli peliin kelpo ilmeellä ja ensimmäiset viisi minuuttia kotijoukkueen hienoisessa otteessa. Pelikello näytti 5:52 kun Eemeli teppanan pitkä avaus löysi Anssi Kallion, joka ampui kääntölaukauksen verkkoon ja peli 1-0. Hawks nousi tasoihin ja ennen erätaukoa vielä ohi ylivoimamaalilla. Avauserä vieraille 1-2.


Toisessa Hawks onnistui erikoistilanteissa tehden ensin tasavajaalla 1-3 ja ylivoimalla 1-4. Ajassa 38:33 Juuso Suotula kavensi Eemeli teppanan syötöstä 2-4 ja minuutti tästä, niin Alex laiti syötönkatkoon ja mies ampui 3-4. Tor oli noussut takaisin peliin taistelemaan voitosta.

#22 Anssi Kallio osui kahdesti, tehot 2+0

Kolmannen erän seitsemännellä minuutilla Juuso Suotulalla leikkasi ja Hawksin lähtiessä vaihtoon antoi Suotula nopean kulmalyönnin maalin eteen Niko Oravalle, joka iski pelin tasoihin 4-4. Tulostaulu näytti aikaa 48:13, kun Lassi Kronberg ampui yksilösuorituksen päätteeksi Torin johtoon 5-4 ja yleisö riemuitsi. Kumpikin joukkue jäähyili kerran, mutta lukemat taululla säilyivät. Hawks haki tasoitusta ilman maalivahtia, jolloin Lassi Kronberg pääsi syötönkatkoon, siirsi Anssi Kalliolle joka paketoi voiton Torille ampumalla tyhjiin loppulukemat 6-4.


Valmentaja Arto Mallenius:

- Ehkä jo tutuksi tulleella kaavallahan tuokin peli alkoi, ensimmäinen erä oli varsin varovaista ja ehkä vähän hidastakin pelaamista pallollisena, pohtii Mallenius.

- Ottelun edetessä kuitenkin rohkeus pallolla ja halu voittaa kasvoi koko ajan. Se on ollut tämän sarjan teema selkeästi ja tänään se sitten palkittiin vihdoin pisteilläkin.

- Todella tärkeä voitto, kun mietitään taistelua sarjapaikasta! toteaa Mallenius.

Joukkuetta hän kehuu auliisti:

- Onnistujia oli taas laajasti mikä on tietenkin hieno asia. Jos joku pitäisi nostaa esiin niin nuori Vili Auvinen pelasi varsin hyvän pelin ja teki pallolla nuoresta iästään huolimatta järkeviä ratkaisuja, kehuu Arto Mallenius


Tor P22:lla on jäljellä yksi runkosarjan ottelu, mikä pelataan maanantaina 6.3. Kotiluolassa Loviisan liikuntahallissa vastaan tulee sarjakakkonen M-Team. Ottelu alkaa klo 18:30.

💛💙

TOR-Hawks 6-4 (1-2)(2-2)(3-1)

Torjunnat 15-20 (7-5)(6-8)(2-7)

Anssi Kallio 2+0

Juuso Suotula 1+1

Lassi Kronberg 1+1

Eemeli Teppana 0+2

Alex Laiti 1+0

Niko Orava 1+0

Elias Peltonen 78,95% (15/19)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

댓글


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page