top of page

TOR P22 LIEKEISSÄ!🔥

Loviisan Torin P22 joukkue kohtasi tänään sunnuntaina 1-divisioonan sarjakakkosen SaiPa Salibandyn Lappeenrannassa. Edellisessä kohtaamisessa Saipa oli parempi maalein 3-7.

Avauserässä esiin nousi Torin 3.ketju Leon Koivuneva-Pauli Backman-Samuli Holm. Ketjulla oli hyvä sähinä päällä ja oikea laita Samuli Holm iski hattutempun reilu 16 minuuttiin. SaiPa onnistui kertaalleen ylivoimalla, joten erätauolle lukemissa 1-3.

#3 Samuli Holm, hattutemppu jo avauserässä 💪

Toinen erä oli avausta rikkonaisempi ja ainoan maalin ampui kotijoukkue ja tämäkin ylivoimalla. Kolmanteen mennessä Tor maalin edellä lukemissa 2-3, mutta toisen erän lopussa saadun kakkosen takia Tor aloittaisi kolmannen vajaalla.

Valmentaja Jyri Vaarimo:

- Avauserässä Leon, Pauli ja Samuli olivat todella hyvässä vireessä.

- Toisessa SaiPa tuli vahvemmin mukaan ja vastaavasti oma peli ja koko erä vähän rikkonainen, pohtii Jyri Vaarimo.

Päätöserässä SaiPa hyödynsi jälleen ylivoiman ja peli tasan 3-3. Juuso Suotula siirsi Loviisan uudelleen johtoon Anssi Kallion syötöstä, mutta SaiPa vastasi iskien kaksi osumaa ja näin kotijoukkue ensi kertaa pelissä johtoon maalein 5-4. SaiPa oli ottanut kuskin paikan, joten ajassa 48:09 Torin valmennus päätti ottaa aikalisän.

- Kolmannessa SaiPa meni maaleissa ohi ja lisäksi pallonhallinta heillä. Päätimme ottaa aikalisän. Teemana oli, että pallo pitää saada Loviisalle, Vaarimo kertoo.

- Lisäksi tiivistimme kahteen kenttään ja viilasimme hiukan pelipaikkoja.

Aikalisän jälkeen Loviisa löysikin ryhtiä tekemiseen. Pelikello näytti 52:05, kun Juuso Suotula ampui pelin tasoihin 5-5 Anssi Kallion syötöstä. Pallo keskelle ja vain 15 sekuntia myöhemmin ja Anssi Kallio siirsi Torin johtoon. 52:20 syntyneen 5-6 maalin syötti Niko Orava. Saipa haki vimmatusti tasoitusta, mutta kiivaan takaa-ajon ainoa tulos oli SaiPan jäähy ajassa 58:02. Tor otti ison voiton ja kolme pinnaa matkasivat Loviisaan.

1-divisioonan kärki on todella tasainen. Seuraavaksi Tor kohtaa sarjakärjessä olevan Josban, jolla kaksi pinnaa Loviisaa enemmän. Ottelu pelataan ensi lauantaina 12.11 Joensuussa.

SaiPa-TOR 5-6 (1-3)(1-0)(3-3)

Torjunnat 23-13 (6-4)(6-2)(11-7)