top of page

P22 - SARJAKÄRJEN VIERAANA

Tor P22 pelasi SM-sarjan alemman jatkosarjan pelin LASB:in vieraana Lahdessa. Taitava kotijoukkue oli odotetun kova isäntä.

Avauserän neljännellä minuutilla alkoi jakso, missä LASB viimeisteli kovalla prosentilla osuen neljästi neljään minuuttiin ja johti 4-0. Tor pääsi peliin mukaan, kun LASB jäähyili ja Tor pääsi pelaamaan 5 vs 3. Anssi Kallio ampui Juuso Suotulan kavennuksen 4-1:een ja ylivoiman jatkuessa Niko Orava napautti keskeltä Anssi Kallion syötöstä lukemiksi 4-2 ajassa 12:14. Reilu minuutti ja Kallio pääsi ampumaan rangaistuslaukausta ja mies ampui eleettömän varmasti pallon sisään ja lukemat 4-3. LASB osui kuitenkin vielä kerran ja toiseen erään tilanteessa 5-3.

Toinen erä oli tasaista vääntöä ja avauserästä poiketen ei osumia juuri nähty. Kuitenkin ajassa 36:06 nähtiin kaunis maali, kun koko kentällinen osallistui hienoon syöttöketjuun ja pallo päätyi lopulta maalin eteen Alex Laitille, joka iski Torin maalin päähän 5-4. Juuso Suotulalle syöttöpiste, mutta jos säännöt sallisivat niin ei olisi ollut väärin jakaa se myös Anssi Kalliolle, Eemeli Teppanalle ja Niko Oravalle. Maali oli toisen erän ainokainen.

#22 Anssi Kallio 3+0 🎩🎩🎩

Kolmannessa Tor haki tasoitusta, mutta LASB osui kahdesti ja peli 7-4. Anssi Kallio täydensi hattutempun Eemeli Teppanan syötöstä ja peli 7-5. LASB vastasi kahdella osumalla, joista toinen ylivoimalla ja peli 9-5. Viimeisellä vitosella Tor haki kavennusta pelaten ilman maalivahtia, jolloin LASB osui kahdesti tyhjiin ja vastaavasti Niko Orava kerran Juuso Suotulan syötöstä. Lopputulos kirjattiin lukemin 11-6.

Seuraavaksi P22 palaa kotiluolaan, minne vieraaksi 26.2 sunnuntaina saapuu Karhut Porista. Peli alkaa klo 16:00.