top of page

TOR P22 SM-SARJAAN!

Steelers oli voittanut ensimmäisen osaottelun, joten Torin oli voitettava toinen ottelu, jotta se tasaisi voitot ja selviäisi jatko-otteluun. Tappiolla tai tasapelillä Steelers jatkaisi SM-sarjassa.

#22 Anssi Kallio 2+0, jatko-otttelu 1+0

Loviisa aloitti vahvasti ja siirtyi 1-0 johtoon Alex Laitin osumalla, mutta Steelers tasoitti ylivoimalla. Anssi Kallio sivalsi Torin uudelleen johtoon Alex Laitin syötöstä, mutta seuraavat kolme osumaa teki Steelers ja Loviisa kahden maalin takaa-ajoasemasta erätauolle. Lisäksi Jim Lill-Smeds loukkasi nilkkansa ja joutui jättämään pelin kesken, mikä aiheutti muutoksia peluutukseen.


Toisessa erässä Torin peli koheni ja Loviisa vei sen puhtaasti 2-0 ja päätöserään tasalukemissa 4-4. Maalintekijöinä alivoimalla Johannes Häggqvist (Martin Carlsson) ja Anssi Kallio (Eemeli Teppana).


#86 Martin Carlsson 1+1

Kolmatta erää oli pelattu yli puolen välin, kun Steelersiltä kylmä suihku Torin niskaan ja vieraat 4-5 johtoon. Ehti kulua kuitenkin vain 24 sekuntia, kun Martin Carlsson iski Torin tasoihin Leon Koivunevan syötöstä ja peli 5-5. Loviisalle tasuri ei kuitenkaan riittäisi, joten johtomaalia haettiin vimmatusti. Lopulta työ palkittiin ja Juuso Suotula huudatti yleisöä iskemällä Eemeli Teppanan syötöstä lukemiksi 6-5. Steelers haki tasoitusta, mutta Loviisa kesti ja näin otteluvoitot tasan ja pelattaisiin jatkoerä.


Yleisö oli kaivanut rummun esiin ja halli pauhasi. Tor painoi päälle ja reilu minuutin kohdalla Leon Koivuneva iski Torin johtoon Samuli Holmin syötöstä. Alex Laiti pääsi syötönkatkoon ja ampui taululle jo 2-0. Vaan Steelers ei antautunut, sillä vieraat kavensivat lukemiksi 2-1. Vartin pelin jälkeen Tor pääsi jopa kahden miehen ylivoimalle ja mainio sauma ratkaista ottelu, mutta Steelers kesti. Sen sijaan vieraat ampuivat vaparikuvion päätteeksi pelin tasoihin 2-2, kun puolitoista minuuttia oli jäljellä.


Tor sai vastaavanlaisesta paikasta vaparin Steelersin maalin edustalta vain seitsemän sekuntia tasoituksesta. Alex Laiti antoi vaparin ja Anssi Kallio iski tauluun 3-2. Steelers haki tasoitusta, mutta Loviisa ei enää taipunut vaan voitti yleisön pauhatessa maalein 3-2 ja näin Tor P22 nousee SM-sarjaan!


Valmentaja Arto Mallenius:

- Kupletin juonihan oli selkeä tänään.Voittaa piti ensin 60 minuutin ottelu ja sen jälkeen vielä 20 minuutin jatko-ottelu.

- Uskottiin tietenkin, että pystytään se tekemään. Aikaisemminkin ollaan kopissa tällä kaudella puhuttu poikien kanssa, että mitään hokkuspokkus temppuja siihen ei tarvita vaan oma hyvä tekeminen riittää, kertoo Arto Mallenius.

Illan ottelua Mallenius analysoi seuraavasti:

- Ei nämä pelit parasta ollut mihin ollaan pystytty, mutta silti perustasoltaan ihan ok pelejä.

- Vähän helppoja pallonmenetyksia ja silloin tällöin pahoissakin paikoissa, mutta silti usko omaan tekemiseen pysyi,

- Mahtoiko tieto pelin tärkeydestä viedä rentoutta vähän pois, mutta kaikenkaikkiaan hienoa, että pojat pystyi sen nousun sieltä pelaamaan Loviisaan ja Porvooseen!

- Tästä on hyvä jatkaa ja päästään vähän härnäämään parempiakin sählynippuja ja kokemaan samalla mitä se SM-sarjassa pelaaminen on ja mitä se vaatii, päättää Arto "Nage" Mallenius.

KIITOS FANIT, KIITOS YLEISÖ! ❤️👏

💛💙

SM-karsinta, ottelu 2

TOR-Steelers 6-5 (2-4)(2-0)(2-1)

Torjunnat 15-21 (6-5)(4-7)(5-9)

Anssi Kallio 2+0

Martin Carlsson 1+1

Alex Laiti 1+1

Eemeli Teppana 0+2

Johannes Häggqvist 1+0

Juuso Suotula 1+0

Leon Koivuneva 0+1

Elias Peltonen (mv) 75%

---

Jatko-ottelu (20min)

TOR-Steelers 3-2

Torjunnat 2-5

Alex Laiti 1+1

Leon Koivuneva 1+0

Anssi Kallio 1+0

Samuli Holm 0+1

Elias Peltonen (mv) 50%

Koko ottelu jatkoerineen: Salibandy TV

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙


Comentários


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page