top of page

TOR TALTUTTI MYRSKYN

Miesten edustus pelasi kolmanneksi viimeisen runkosarjan ottelunsa Loviisan liikuntahallissa, jonne vieraaksi saapui S.S. Storm Siuntiosta.

Avauserä oli Torilta vahvaa peliä. Joukkueen kaikkien viisikoiden peli rullasi ja ilme oli raikas. Maalinteon aloitti JIm Lill-Smeds, joka sivalsi tarkan rannarin Stormin verkkoon ajassa 10:40. Syötön antoi Jarkko Aallonen. Toisesta maalista vastasi äskeisen syöttänyt Aallonen, joka napautti Andy Hietalan tarjoilusta 2-0. Tor siirtyi 3-0 johtoon ajassa 16:56, kun Anssi Kallio ampui Niklas Niirasen syöttämän pallon verkkoon. Avauserä vahvasti kotijoukkueen otteessa.

Toisessa Juuso Suotula ampui maalin edestä 4-0 ja kovan karvauksen ja pohjatyön teki Martin Carlsson. Tor jäähyili kahdesti ja jälkimmäisestä Storm kavensi ylivoimalla tilanteeksi 4-1. Toinen erä avausta tasaisempi.

#97 Juuso Suotula palkittiin Torin parhaana pelaajana

Kolmannessa Torille tuomittiin kaksiminuuttinen, minkä aikana verkko soi, mutta maalista vastasi vastaiskusta Torin Jarkko Aallonen ja syöttäjänä Andy Hietala. Vajaa minuutti ja Storm kuittasi lukemiksi 5-2 pitäen vierailla pientä toivoa yllä etenkin kun se pääsi vielä kertaalleen ylivoimalle, mutta maalia ei nähty. Sen sijaan ajassa 52:48 Juuso Suotula ampui 6-2 ja peli alkoi olla taputeltu. Enempää tilastomerkintöjä ei tullut, joten kolme pinnaa Loviisaan lukemin 6-2.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Olen todella tyytyväinen ilmeeseen millä tultiin ensimmäiseen erään, kertoo Palomäki ja jatkaa

- Tehtiin tarvittava ja voitto on se mikä kiinnostaa, hän summaa.

Palomäki antaa tunnustusta myös vastustajalle

- Hatunnosto vastustajalle, hyvin pisti kampoihin.

Tor jatkaa sarjakärjessä ja niskaan huohottavat Wirmo ja Pelicans. Runkosarjaa on jäljellä kaksi peliä. Ensin Tor kohtaa vieraissa 5.3 GrIFK:n Kauniaisissa ja runkosarjan päättää kotiottelu SBS Kingsiä vastaan 11.3.

💛💙

Otteluisäntänä toiminut Suomen paras Neste K-asema Ankkurituuli palkitsi parhaat pelaajat:

Tor paras pelaaja: #97 Juuso Suotula🔥🔥🔥