top of page

DEJA-VU VÄÄNTÖ PORVOOSSA

Torin Edustus vieraili Porvoossa miesten Suomisarjan ottelussa. Kuten aiemmatkin myös tästä kehkeytyi tasainen ja tulinen vääntö.

Maalinteon aloitti PSS ylivoimalla ajassa 6:32. Jonas Hällfors katkaisi harhasyötön ja ampui tasoituksen ajassa 11:37. Erätauolle lukemissa 1-1.

Toisessa erässä Tor pääsi enemmän pallolle ja paikoillekin. Joukkue oli hivenen niskan päällä onnistuen lopulta erän viimeisellä minuutilla siirtymään 1-2 johtoon Olli Taskisen ylivoimamaalilla. Syöttöpinna Jonas Hällforsille.

#15 Jonas Hällfors - jyvä kohdallaan 2+1

Kolmannessa Tor ylivoimalle, mutta maalin teki PSS. Loviisa kuitenkin kuittasi nopeasti, kun Samuli Holm teki pohjatyöt ja Jonas Hällfors sivalsi Loviisan 2-3 johtoon. Ajassa 50:15 PSS ylivoimalle ja se onnistui tasoittamaan lukemiksi 3-3. Pienten marginaalien peli, missä PSS:n jokainen maali oli toistaiseksi erikoistilannemaali.

Tasoituksen jälkeen Torille vaikeat hetket ja yhtäkkiä PSS siirtyi jo 5-3 johtoon. Tor tuli aikalisän jälkeen uudella ryskeellä ja kavennuksen ampui Niklas Niiranen Jarkko Aallosen syötöstä. PSS kuitenkin kesti ja voitti lukemin 5-4.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

- Ihan ei tahtonut jänne kestää.

- Kolmannen erän kuoppa ja siitä vastustaja iski tarvittavat, toteaa Palomäki.

Iso kiitos jälleen kerran Torin Faneille, joita oli katsomossa selkeä enemmistö.❤️

Tor edustuksen Suomisarja jatkuu lauantaina 16.12, jolloin kotiluolaan saapuu KrP Akatemia. Ottelu alkaa klo 15:00.