top of page

KELPO ALKU EI RIITTÄNYT - WIRMO HAKI PINNAT

Loviisan Tor Edustus kohtasi Suomisarjan kotiottelussa SBS Wirmon.

Ottelu alkoi tasaisena ja vauhdikkaana. Erän puolessa välissä Riku Ahtiainen teki Torin maalissa

loistotorjuntoja ja piti vastustajan maalisaldon nollassa. 11 minuutin kohdalla Eetu Karppinen ampuu ja ribarissa paikalla Jim Lill-Smeds, mutta veto tolppaan. Tovi myöhemmin ja ajassa 11:49 Olli Taskinen siirtää Loviisaan 1-0 johtoon Leon Koivunevan syötöstä. Viimeisellä minuutilla Joni Niiranen ampuu velipoika Niklaksen syötöstä taululle 2-0 ylivoimalla.

⭐️ #47 Riku Ahtiainen palkittiin Loviisan Tor tähdellä

Toisen erän alkuun Torille huonoa onnea ja samaan aikaan SBS Wirmo painaa kaasua ja nousee tasoihin, kun vajaa 4 minuuttia kakkoserää takana. Vieraat saavat tasoituksesta lisäboostia ja minuutti edellisestä Wirmo johtoon lukemin 2-3. Eetu Heino tasoittaa nätillä kudilla Conny Lindblomin syötöstä 3-3, mutta Wirmo uudelleen johtoon 3-4. Erän loppuun vieraille tuomitaan iso joukkuerangaistus 2+2 minuuttia ja Tor pääsee hakemaan tasoitusta ylivoimalla. Toisessa erässä ylivoima ei tuota tulosta, joten kolmannessa ylivoima jatkuu. Kakkoserä selkeästi vieraiden.

Kolmannen erän ylivoimassa maali nähdään, mutta sen tekee Wirmo alivoimalla ja peli 3-5. Tor painaa ja hakee maaleja, mutta Wirmo blokkaa uutterasti ja läpi menevät pallot kimpoilevat maalirautoihin. Wirmo siirtyy 3-6 johtoon. Loviisan paineistus jatkuu vaan ei palkintoa. Tor ottaa aikalisän ajassa 54:38 ja hakee kavennusta ilman maalivahtia, jolloin vieraat tekevät loppulukemat 3-7 tyhjiin.

Seuraavaksi edustuksella on kolmen pelin vierasputki, minkä aloittaa ottelu Tampereella Classic Unitedin vieraana. Peli lauantaina 21.10 alkaa klo 17:00.