top of page

KOVA VÄÄNTÖ - PISTEET VIERAILLE

Tor miesten edustus kohtasi Suomisarjan ottelussa Pelicansin, jolla alla vain voittoja.

Ottelu oli alusta alkaen tasaista vääntöä. Vieraat siirtyivät reilu seitsemän minuutin jälkeen 0-1 johtoon. Pelicansin puolustus oli ryhdikästä ja maalipaikoille ei ilmaiseksi päässyt. Avauserän lopussa Tor alivoimalle, mikä kestettiin ja näin parikymmentä sekuntia rangaistusta jäi toiseen erään.


Pelicans kuitenkin hyödynsi ylivoimansa ja siirtyi 0-2 johtoon ajassa 20:15. Kahdella pakkiparilla pelannut Tor painoi päälle ja sai avauserää paremmin paikkoja, mutta maaliin asti ei pallo löytänyt. Toinen erä avauserän tapaan 0-1 vieraille ja kolmanteen lukemissa 0-2.


Kolmannessa Tor painoi kaasua nilkka suorana ja vaikka Pelicansin puolustus alkoi ajoittain rakoilla, ei tulostaululla muutosta. Pelicans sen sijaan tekee jo 0-3, kunnes Conny Lindblom piiskaa pitkän kantin päätteeksi Torin avausosuman ja peli 1-3. Syöttäjänä Jonas Hällfors.

Torin mylly jauhaa ja Pelicans hakee ryhtiä aikalisästä. Loppuminuuteilla Tor pelaa ilman maalivahtia, jolloin Pelicans tekee tyhjiin 1-4, vaan 30 sekuntia tästä Jonas Hällfors kaventaa 2-4 Joni Kelloniityn tarjoilusta.

Loviisan Tor parhaana palkittiin #3 Samuli Holm ⭐️⭐️⭐️

Torin kolmannen erän rutistus on vahva, mutta 210 katsojaa todistaa kuinka Pelicans väistää turbiinin ja jatkaa ilman tappioita Suomisarjassa.

Tor Edustuksella on nyt kaksi viikkoa pelitaukoa. Seuraava ottelu on vieraissa lauantaina 25.11, jolloin Tor matkustaa Palokan koulukeskukseen Jyväskylään. Ottelu O2-Jyväskylä Akatemiaa vastaan alkaa klo 15:15.

💛💙

Tor paras pelaaja: #3 Samuli Holm🔥🔥🔥

⭐️⭐️⭐️ #3 Samuli Holm

⭐️⭐️ #90 Conny Lindblom

⭐️ #9 Jim Lill-Smeds

---

TOR-Pelicans 2-4 (0-1)(0-1)(2-2)

Torjunnat 16-16 (4-4)(6-5)(6-7)

Jonas Hällfors 1+1

Conny Lindblom 1+0

Joni Kelloniitty 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 80,00%

Maalikooste

Tulospalvelu

SalibandyTV

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page