top of page

MAALITALKOOT FORSSASSA!

Loviisan Torin Miesten Edustus matkasi Forssaan, missä se kohtasi Suomisarjan ottelussa Forssan Suupparit.

FoSu sai heti alusta alkaen kunnon kyyditystä, kun Tor myllytti avauserässä maukkaat neljä osumaa. Ensimmäisen ampui Eetu Heino Jere Jokisen syötöstä. Seuraavat kolme maalia syntyivät pakkien lavasta ja varsin samalla sapluunalla: hyvä syöttely ja pakin nousu. Ensin kapteeni Oscar Arnkil iski kahdesti ja ennen erätaukoa Eemeli Teppana kerran ja Tor johti 0-4. Syöttöpinnat Andy Hietala, Jonas Hällfors ja Conny Lindblom.

Toisessa erässä Tor jatkoi mihin avauserässä jäi. Ajassa 21:41 Anssi Kallio maalaa 0-5 Eetu Heinon tarjoilusta. Jonas Hällfors (Joni Niiranen) tekee ylivoimalla 0-6 ja kun ottelu ylittää puolivälin, ampuu Jarkko Aallonen (Olli Taskinen) taululle jo 0-7. FoSu rikkoo kuparisen ajassa 36:05, mutta vain puoli minuuttia ja kaksikko Aallonen-Taskinen taas asialla ja peli 1-8.

Kolmannessa konkarit vastasivat pisteistä, kun Tor teki kolme ja Fosu kaksi. Loviisan maaleista vastasivat Joni Niiranen (Olli Taskinen), Jonas Hällfors (Andy Hietala) ja hattutempun täydentävän päätösmaalin tekee Jarkko Aallonen (Olli Taskinen). Pisteet Loviisaan lukemin 3-11.

Paikalla oli jälleen Fanibussillinen Torin kannattajia, jotka kannustivat ja pitivät tunnelmaa yllä läpi ottelun. ❤️

Seuraavaksi Tor palaa kotiluolaan, kun lauantaina 11.11 Loviisan liikuntahallissa vastaan tulee vain voittoja ottanut Pelicans SB Lahdesta. Peli alkaa klo 15:00.

Valmentaja Veeti Holm:

- Saatiin hyvä startti peliin, aika kovalla prosentilla käytettiin paikat hyväksi, analysoi Holm.

- Vastustaja alkoi pelaamaan "all-in" tyylillä ja yllätti meidät, mutta hyvin pysy oma maali puhtaana koko pelin ajan, hän kertoo.

Veeti Holm oli joukkueen esitykseen tyytyväinen.

- Jätkät teki hienosti duunia koko pelin ajan ja laajalla rintamalla saatiin onnistumisia, hieno suoritus kaikin puolin!