top of page

TIUKKA VÄÄNTÖ MYNÄMÄELLÄ

Tor Edustus pelasi Miesten Suomisarjan vieraspelin Mynämäellä SBS Wirmon vieraana.

Avauserään Tor tuli raikkaalla ilmeellä ja ajassa 4:59 kaksi luovaa löysivät toisensa, kun Andy Hietala syötti ja Samuli Holm ampui Loviisan 0-1 johtoon. Wirmon riveissä pelaava Pyry Forsman tasoitti pelin reilu minuutin kuluttua. Ottelu jatkui tasaisena. Eemeli Teppana heitti kukkupallon Wirmon maalin nurkille, mistä Anssi Kallio ampui, veska torjui, mutta Anssi tökkäsi ribarin sisään ja Tor johtoon 1-2. Näissä lukemissa toiseen erään.

#8 Andreas "Andy" Hietala palkittiin Torin parhaana pelaajana.

Wirmo tasoitti lukemiksi 2-2, mutta alle minuutti ja asialla jälleen H&H. Tällä kertaa Samuli Holm syötti ja Andy Hietala viimeisteli taululle 2-3. Hani-Hallissa tuomariolosuhteet muuttuivat varsin haastaviksi ja rangaistuksia alkoi sadella. Tor alivoimalle kolme kertaa, Wirmo kerran ja kerran pääsi Tor vetämään rangaistuslaukausta. Vetäjäksi Olli Taskinen, joka suoritti varsin kliinisen rankkarin ja peli 2-4. Wirmo hyödynsi yhden ylivoimistaan ja päätöserään tilanteessa 3-4.

Kolmannessa Torin johto kesti kymmenen minuuttia sisältäen yhden alivoimankin, mutta sitten Wirmo tuli tasoihin 4-4. Ajassa 52:44 Wirmo johtoon 5-4. Tor haki kavennusta ilman maalivahtia, jolloin Wirmo teki loppulukemat 6-4. Viimeisellä minuutilla vielä rangaistukset molemmille joukkueille ja peli oli ohi. Pisteet SBS Wirmolle.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

- Ei riittänyt, Palomäki toteaa.

- Oltiin se 45 minuuttia pelin päällä. Ratkaisuhetkillä piirun verran parempi vei voiton.

Seuraavaksi Tor pelaa kotiluolassa lauantaina 27.1., jolloin vieraaksi Steelers. Ottelu alkaa klo 15:00.