top of page

TOR EDUSTUS AVASI VUODEN 2024

Tor Edustus kohtasi Suomisarjan vuoden ensimmäisessä ottelussa Classic Unitedin kotiluolassa.

Tor aloitti maalinteon, kun Niirasen veljekset juonivat osuman kulmalyönnistä Jonin syöttäessä maalille nousseelle Niklakselle ja peli 1-0. Classic tasoitti erän lähestyessä puolta väliä. Vieraat onnistuivat avauserässä vielä neljästi ja toiseen erään lukemissa 1-5.

Toinen erä oli tasaista vääntöä ja ainoat tilastomerkinnät olivat kumpaisenkin joukkueen ottamat kakkoset. Maaleja erässä ei kuitenkaan nähty.

#24 Niklas Niiranen valittiin Torin parhaaksi pelaajaksi.

Kolmannessa Tor kavensi alle minuutissa, kun Joni Niiranen teki Jarkko Aallosen syötöstä, mutta vieraat kuittasivat ja osuivat vielä kolmesti tehden viimeisen tyhjään maaliin. Loppulukemat 2-9 eivät vastaa pelinhallintaa, mutta vieraiden viimeistely oli vahvaa.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

- Maalinteon sietämätön vaikeus ja taas toisaalta helppous, toteaa Palomäki ja jatkaa.

- Olisi vaatinut meiltä ison onnistumisen joka osa-alueella, ei siinä onnistuttu.

Palomäki antaa vastustajalle tunnustusta.

- Hyvä jengi vastassa, olivat todella tehokkaita ja ansaitsivat voittonsa.

Tor edustus matkaa huomenna sunnuntaina 7.1 Jyväskylään, missä se kohtaa rästiottelussa O2-JKL Akatemian. Peli alkaa jo klo 12:00