top of page

TOR LIEKEISSÄ KOTILUOLASSA!

Tor Edustus kohtasi Steelersin kotiluolassaan miesten Suomisarjan pelissä.

Loviisa tuli otteluun päättäväisellä asenteella eikä pelikello ehtinyt veivata kuin 1:18, kun Jonas Hällfors teki Samuli Holmin tarjoilusta 1-0. Pelinhallinta Torilla, mutta Steelers kuitenkin onnistui kaventamaan ajassa 6:37. Tasan kaksi minuuttia tasoituksesta siirsi Niko "Kurre" Orava Loviisan uudelleen johtoon Olli Taskisen syötöstä. Ote ja hallinta edelleen Loviisalla ja Steelers otti kaksi jäähyäkin, mutta niitä Tor ei kyennyt hyödyntämään. Ajassa 18:09 Anssi Kallio ampuu tavaramerkillään eli pitkän kantin päätteeksi yläpeltiin ja peli 3-1. Syöttäjänä Joni Niiranen.

Toinenkin erä alkoi Loviisan otteessa. Vain 22 sekuntia ja Jonas Hällfors osuu toistamiseen ja tällä kertaa ylivoimalla. Syöttöpiste Niklas Niiraselle. Loviisa ei anna Steelersille juurikaan saumaa. Tekemisestä huokuu rentous ja Tor osuu vielä kahdesti, kun Jim Lill-Smeds (Andy Hietala) sekä Olli Taskinen (Joni Niiranen) onnistuvat ja päätöserään tilanteessa 6-1.

Kolmas erä ei tuonut muutosta pelin kulkuun. Tor jatkoi hyväntuulisella ja rennonjämäkällä otteella. Päätöserässä Loviisa onnistui neljästi ja Steelers kerran. Torin maaleista vastasivat Samuli Holm (Jonas Hällfors), Anssi Kallio (Eetu Karppinen), hattutempun täydentänyt Jonas Hällfors (Andy Hietala) sekä viimeisellä minuutilla Niko Orava (Joni Kelloniitty). Maalissa Riku Ahtiainen torjui mainiosti ja näin pisteet jäivät Loviisaan maalein 10-2.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki oli tyytyväinen joukkueen otteisiin.

- Jämäkkää oli. Hyvä esitys ja huomiseen peliin jäi varmasti vielä virtaa, tiivistää Palomäki.

Tor Edustus matkustaa Paraisille jo huomenna sunnuntaina 28.1., missä joukkue kohtaa SC Wolvesin klo 17:00 alkavassa ottelussa.