top of page

TOR NAISET TURNAUKSESSA ASKOLASSA

Tor Naiset pelasivat kaksi 4-divisioonan ottelua Askolassa.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa SB Fantsut. Tor aloitti maalinteon ajassa 2:22 kun Annika Ouvinen laukoi ja maalivahdin torjuman pallon näpäytti Sofia Kelloniitty rystyllä sisään maalin edestä. Pelinhallinta Torilla, mutta SB Fantsut osuu kahdesti alle minuutissa ja Tor maalin perässä.

Tor hallitsi mielin määrin ja paikkoja sekä vetoja sateli, mutta vedot viuhuivat ohi tai kilpistyivät SB Fantsun blokkiin. Lopulta kolmannessa erässä ajassa 32:01 Tiiti Kivimäki vie palloa keskelle, Fantsujen puolustus seuraa, jolloin Tiiti syöttää taakse Niina Raitaselle, jolla tilaa ja väylää sivaltaa ja peli tasan 2-2. Pelikello näytti 38:33, kun Jasmin Tähtinen nousee vasenta laitaa ja ampuu nousun päätteeksi yläpeltiin ja Tor johtoon 3-2. SB Fantsut heittää kaukaa omalta kenttäpuoliskolta roikkupallon Torin maalille ja onnekkaasti pallo pomppiikin sisään ja kun enempää ei osumia nähty, pisteet tasattiin maalein 3-3.

Joukkueen kapteeni #8 Sofia Kelloniitty osui molemmissa otteluissa.

Toisessa Herttoniemen Kisaa vastaan Tor aloitti terävästi ja tällä kertaa pallo alkoi löytää rautojen sisäpuolellekin. Ensin Minttu Sandvik lataa Tiiti Kivimäen syötöstä ja perään Cindy Virtanen Annika Ouvisen syötöstä ja peli 2-0 , kun peliä pelattu reilu kaksi minuuttia.

Toisessa erässä HertKi teki kavennuksen ylivoimalla. Kolmannen erän alkuun Minttu Sandvik ja Sofia Kelloniitty vastaiskuun. Minttu syöttää ja Sofia piiskaa lukemiksi 3-1. Nämä jäivät ottelun päätöslukemiksi ja täydet pinnat Torille. Tor piti taulukon kärkipaikan pistemenetyksestä huolimatta.