top of page

TOR VOITTAA!

Tor Miesten Edustus matkusti Steelersin vieraaksi Suomisarjan ottelussa.

Tor tuli peliin kelpo ilmeellä ja otti pallonhallinnan itselleen. Ottelua pelattiin lähes vartti ilman tilastomerkintöjä, kunnes ajassa 14:30 Jere Jokinen ruoskii hirmukudin yläkulmaan ja Tor 0-1 johtoon. Syötön antoi Conny Lindblom. Loviisan peli-ilme kirkastui entisestään ja osumia alkoi putoilla maali per minuutti tahtia. Erikoistilanteesta Joni Niiranen - Jim Lill-Smeds juonivat 0-2 jälkimmäisen tehdessä. Steelers lamaantui ja 0-3 iski Conny Lindblom (Jere Jokinen), 0-4 Samuli Holm (Oscar Arnkil) ja 0-5 Olli Taskinen (Joni Niiranen).

#16 Joni Niiranen 1+4

Toisessa erässä Tor jatkoi siitä mihin avauserä jäi. Steelersiltä tuntu olevan puhti pois ja hyökkäykset olivat harvassa. Jarkko Aallonen teki röyhkeällä nousulla 0-6 Joni Niirasen syötöstä. Steelers pääsi ylivoimalle, mutta Loviisalla vahva alivoima. Conny Lindblom lähti oman maalin takaa nousuun vasenta laitaa, jolloin kotijoukkue löi selän takaa ja otti kakkosen ja yv kuivui kasaan. Ajassa 27:56 Niiranen Bros. tekivät 0-7 Jonin tehdessä Niklaksen syötöstä. Näissä lukemissa päätöserään.

Kolmannessa kovin paahto hellitti, vaikka edelleen hyviä maalipaikkoja Loviisa rakensikin. Tor pääsi kokeilemaan rangaistuslaukauksellakin, mutta lukemat eivät muuttuneet. Viimeisellä vitosella Steelers yritti rikkoa kuparista, vaan Torin pelaajat hoitivat tonttinsa. Peliä oli jäljellä alle minuutti, kun Anssi Kallio ampuu ylivoimalla Torin kahdeksannen maalin ja syöttäjänä jälleen Joni Niiranen. Maalilla Elias Peltonen torjui kaiken. Näin vakuuttava voitto Loviisan Torille lukemin 0-8.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Jämäkkä esitys, todella tyytyväinen koko joukkueen pelaamiseen, hän summaa.

- Hankala linja, mutta focus pysyi silti olennaisessa, päättää Palomäki.

Myös fanibussillinen kannattajia hoiti hommansa mallikkaasti!❤️

Vieraspelit jatkuvat seuraavaksi Forssassa, missä Tor Edustus kohtaa FoSun 4.11.