top of page

VIIMEINEN VITONEN RATKAISI

Tor Edustus kohtasi Suomisarjan ottelussa sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Classic Unitedin, jolla alla pelkkiä voittoja sarjassa.


Avauserässä kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon reilu kolmen minuutin pelin jälkeen. Tor tasoitti ylivoimalla, kun Joni Niiranen passasi ja Jere Jokinen tykitti kiukkuisesti 1-1. Jere Jokinen oli seuraavassakin maalissa mukana, kun hän heitti pitkän pallon maalin eteen Leon Koivunevalle, joka ampuu, ribarissa paikalla Andy Hietala ja peli 1-2. Classic United tasoittaa erän lopulla ja toiseen lukemissa 2-2.


Toisen Tor aloittaa vahvasti, kun Jarkko Aallonen löytää maalin kulmalle pakin paikalta nousseen Jim Lill-Smedsin ja peli 2-3. Classic United tekee kuitenkin seuraavat kaksi maalia ja kun ottelu reilu puolessa välissä, johtaa kotijoukkue maalilla 4-3. Toisessa ei enempää osumia nähdä, joten viimeiseen erään Tor maalin takaa-ajoasemassa.


Kolmannessa erässä Tor nousee tasoihin, kun Jim Lill-Smeds tekee Joni Niirasen tarjoilusta ja taululla 4-4. Seuraavat kymmenen minuuttia ovat vauhdikasta salibandya ja Torilla useampiakin paikkoja, mutta ei uppoa. Classic United sen sijaan osuu vastaiskulla ja siirtyy 5-4 johtoon ajassa 54:53. Tor ottaa enemmän riskiä ja tällöin Classicille aukeaa tilaa ja kotijoukkue tekeekin vielä kaksi ja voittaa 7-4. Tasainen vääntö, mikä pienestä kiinni. Torilla ok asenne ja tonttia tehdäkin oli, mutta kotijoukkue käytti tehokkaasti paikkansa ja lopulta viimeinen femma ratkaisi.Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Todella pettynyt ilmeeseen millä tänään ”pelailtiin", Palomäki kertoo ja jatkaa

- Ei oikein puolivaloilla tahdo meillä riittää ja vastustajalle täysin ansaitut pisteet.

- Siinä ainakin itsellä tarkan mietinnän paikka miksi ilme oli mitä oli, päättää Palomäki.

💛💙

Classic United-TOR 7-4 (2-2)(2-1)(3-1)

Torjunnat 17-12 (5-2)(5-6)(7-4)

Jim Lill-Smeds 2+0

Joni Niiranen 0+2

Jere Jokinen 1+0

Andy Hietala 1+0

Leon Koivuneva 0+1

Jarkko Aallonen 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 63.16%

Tulospalvelu

SalibandyTV

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙


Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page