top of page

KAUDEN AVAUKSESTA NIUKKA TAPPIO

Loviisan Torin miesten edustus pelasi kauden ensimmäisen sarjapelinsä kotiluolassa PSS:ää vastaan. Ottelusta muodostui tasainen vääntö, missä erikoistilanteet ottivat roolia etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä.


Ensimmäinen erä oli tasainen eikä täysin viisikoin maaleja nähty. PSS pääsi ylivoimalle, mutta Tor kesti. Ajassa 12:49 oli Torin vuoro ja rangaistusta ehti kulua vain 2 sekuntia, kun Jonas Hällfors iski Olli Taskisen syötöstä taululle 1-0. Näissä lukemissa toiseen erään.


Toisen erän alkuun Tor uudelleen ylivoimalle ja jälleen pelikello eteni vain 2 sekuntia, kun Niklas Niiranen teki Joni Niirasen syötöstä 2-0. Torin ote alkoi livetä ja joukkue sortui jäähyilyyn. Lisäksi ajassa 30:53 PSS kavensi rangaistuslaukauksella ja peli 2-1. Paikoista huolimatta PSS ei enempää maaleja tehnyt joten Loviisa päätöserään johtoasemassa 2-1.

#24 Niklas Niiranen, Tor paras pelaaja

Kolmannen erän viidennen minuutin kohdalla Torille musta 20 sekuntia ja PSS osui kahdesti siirtyen johtoon 2-3. Olli Taskinen (Niklas Niiranen) tasoitti 3-3, PSS uudellen johtoon 3-4 , mutta taas Olli Taskinen (Joni Kelloniitty) tasoitti ja mentiin jatkoajalle. Sitä oli pelattu tasan kolme minuuttia, kun PSS ampui voittomaalin ajassa 63:00.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

- Avauserässä kelpo ilme, mutta annoimme otteen livetä toisessa, aprikoi Palomäki.

- Tarjosimme PSS:lle mahdollisuutta naulata peli, mutta etenkin toisessa pallo pomppi meille ja saamme olla tyytyväisiä pisteeseenkin, päättää Palomäki

Sarja jatkuu Torin osalta 23.9, kun joukkue matkustaa KrP Akatemian vieraaksi Tampereelle.

💛💙

Loviisan Tor paras pelaaja:

#24 Niklas Niiranen🔥🔥🔥

Miesten edustusjoukkueessa komean sarjapeli debyytin teki 15 vuotias #96 Eetu Heino 🔥

⭐️⭐️⭐️ #24 Niklas Niiranen

⭐️⭐️ #92 Olli Taskinen

⭐️ #16 Joni Niiranen

---

TOR-PSS 4-5 JA (1-0)(1-1)(1-2)(0-1)

Torjunnat 13-11

Olli Taskinen 2+1

Niklas Niiranen Niklas 1+1

Jonas Hällfors 1+0

Joni Niiranen 0+1

Joni Kelloniitty 0+1

Riku Ahtiainen 72,22% (13/18)

Tulospalvelu

SalibandyTV

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page